Wie zijn wij?

Scopeworks is een internationaal search- en adviesbureau wat richt zich op executive search, interim management en consulting in met name de ICT en Internet of Things (IoT) dienstverlening. Ons kantoor is gevestigd in Nederland en vanuit hier worden onze diensten wereldwijd aangeboden.

Voor executive search richt Scopeworks zich met name op het vinden van senior managers (directie) voor sleutelposities bij onze opdrachtgevers. Onze medewerkers en partners hebben zelf jarenlang ervaring opgedaan op (senior) management posities bij grote multinationals. Hierdoor hebben wij niet alleen een omvangrijk relatienetwerk opgebouwd maar zijn wij ook in staat om ons inhoudelijk in uw organisatie en bedrijfscultuur in te leven om u zo van een uitstekend advies te kunnen voorzien. Scopeworks staat garant voor het vinden van de juiste kandidaat.

De vraag naar interim management wordt elk jaar groter  De reden hiervoor is gelegen in het huidige economische klimaat. Organisaties moeten steeds vaker een hoger resultaat behalen tegen lagere kosten. Ook brengt groei vaak investeringsrisico’s met zich mee. Scopeworks denkt in deze situaties graag met u mee. Door de  in de praktijk zelf opgedane kennis te delen met onze klanten zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan een hogere mate van winstgevendheid en efficiency.

Consulting is een ruim begrip. De markt wordt overspoeld met consultancybureaus en het is vaak een behoorlijke zoektocht om het juiste bureau te vinden. Ook is het vinden van een goede consultant vaak persoonlijk. Scopeworks biedt hier uitkomst. Wij werken samen met ervaren partners en zijn zo in staat altijd een goede partij voor u te selecteren.

Consulting is voor organisaties die (plotseling) geconfronteerd worden met een uitdaging. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Onvoldoende resultaat op basis van huidige strategie.
  • De huidige sales methodologie werkt niet (meer).
  • Geen (of geen goed) gebruik van CRM.
  • Onvoldoende structuur in (sales) processen.
  • Geen goede afstemming tussen sales en marketing.
  • Strategische personeelsplanning.
  • Internationale expansie.
  • Groei (versnelde) van de organisatie.

Afhankelijk van het type uitdaging zoekt een organisatie een partij die snel en adequaat uitkomst biedt. Door de brede ervaring van Scopeworks zijn wij in staat om snel te analyseren, een strategie te bedenken en dit effectief te implementeren om zo voor de lange termijn een oplossing te bieden. Bij consulting is het onze ervaring dat er een goede chemie moet zijn tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Dit op basis van kennis, ervaring, passie en vertrouwen. Daarom stelt Sopeworks voor om voorafgaand aan een eventuele samenwerking de mogelijkheden wederzijds uitgebreid te verkennen.

Scopeworks nodigt u van harte uit om contact op te nemen voor meer informatie of direct een afspraak te maken.