Weet u waar u aan toe bent…?

Verandering! Herkent u zich in de onderstaande situaties? Dan bent u toe aan verandering. Wees de architect van uw eigen toekomst en houd zelf de controle.

  • U bent langer dan 10 jaar bij 1 werkgever; op zich een mooie prestatie maar wees bewust van het feit dat een toekomstige werkgever veel waarde hecht aan kennis opgedaan in verschillende posities of bedrijven.
  • U bent heel erg goed in uw werk; fantastisch, dit is een blijk van uw kwaliteiten maar zorg ervoor dat u uzelf blijft ontwikkelen door nieuwe competenties te leren.
  • U heeft zojuist succesvol een belangrijk project of opdracht afgerond; dit is een uitgelezen kans om enerzijds van werkgever te veranderen en anderzijds om nieuwe ervaringen op te doen. Zo blijft u de regisseur van uw toekomst.
  • Uw doelen komen niet (meer) overeen met die van uw bedrijf; tijden veranderen. Een nieuwe strategie, wijziging van beleid of andere ontwikkelingen zorgen ervoor dat u en uw bedrijf niet meerop één lijn zitten.
  • Uw vaardigheden zijn ondergewaardeerd en worden niet op waarde ingeschat; nieuwe directie (management) en andere ideeën kunnen soms leiden tot andere inzichten. U bent overtuigt van uw succes maar er wordt niet naar geluisterd.
  • U bent tevreden en zit comfortabel op uw positie; dit is vaak de meest onderschatte situatie. Ja, nu gaat alles goed maar in veel gevallen gaan mensen weg bij een werkgever vanuit ontevredenheid. In zo'n situatie wil of moet men dan snel weg en wordt "gedwongen" om een soms mindere positie te aanvaarden. Tevredenheid is zeker goed maar houd uw opties open en voorkom verrassingen.

Neem nu contact op met Scopeworks om te zien welke mogelijkheden wij kunnen bieden voor uw volgende stap.

Scopeworks heeft momenteel de volgende vacatures:

 

 

 

  • Voor meer informatie of andere vacatures neem contact met ons op.