Download hier uw informatie.

Brochure Scopeworks:

Voorwaarden:

 

Website disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie. De informatie wordt verstrekt door Scopeworks en terwijl wij ernaar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, accepteren wij geen aansprakelijkheid en geven geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel.

Het gebruik van deze informatie is daarom op uw eigen risico. In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website heeft u de mogelijkheid (nu of in de toekomst) door te linken naar andere websites die niet onder de controle van Scopeworks staan. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. De opname van deze zogenaamde “links” impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of dat Scopeworks de standpunten van deze sites onderschrijft.

Er wordt alles aan gedaan om onze website actief, effectief en plezierig in gebruik te laten functioneren. Echter, Scopeworks neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, indien de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen die buiten onze controle en invloed zijn.